Les àrees municipals de Patrimoni i Turisme i Drets Socials de Bétera han tornat a posar en marxa les Rutes als Jaciments Arqueològics de l’Horta Vella i de Bofilla i les Rutes Accesibles a la Serra Calderona. Aquestes jornades es duran a terme amb aforament limitat i complint sempre les mesures sanitàries establides.

Aquest diumenge, 28 de març, començaran aquestes visites guiades a les quals és necessari inscriure’s prèviament a través del mail auxiliar.turismo@betera.es i que donen la possibilitat a les persones amb mobilitat reduïda de participar en igualtat de condicions gràcies a la inclusió en la ruta d’una cadira eruga adaptada.

Les visites, que es realitzen a peu i tenen el seu inici i la seua fi en l’Estació de metro de Bétera, es duran a terme, sempre que la situació sanitària ho permeta, l’últim diumenge de cada mes. L’horari d’inici és de 10.00 a 13.00 hores aproximadament i en elles es pot conéixer de primera mà i gràcies a l’arqueòleg municipal, Francisco Fababuj, el jaciment arqueològic romà-visigot de l’Horta Vella i el visigot de l’Alqueria i Torre Bofilla.

Per a aquestes rutes es recomana assistir amb roba còmoda, gorra i aigua per a passar el matí. El temps estimat per a realitzar el recorregut és d’unes 3 hores aproximadament. A més l’ús de mascareta és obligatori així com també el compliment de mesures sanitàries, com ara, la distància de seguretat i la higiene de mans, entre altres.

D’altra banda. les Rutes Accessibles a la Serra Calderona  s’inicien dissabte, 27 de març. Aquestes rutes es realitzen exclusivament per a persones amb mobilitat reduïda que faran ús de la cadira tot terreny que permet avançar per terrenys abruptes i fer gaudir als assistents i els seus acompanyants d’aquest paratge natural inigualable a Bétera.

Les inscripcions per a participar d’aquestes han de realitzar-se a través del telèfon 686466413 o en info@turismoadaptadov3.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia