Ahir dijous, 25 de març, van començar les obres de renovació de l’aparcament de l’Estació de Metro de Bétera.

Els treballs de millora s’han iniciat amb el sanejament previ de les zones amb majors foradades. Seguidament, es realitzarà un escombratge de tota la superfície. Posteriorment, una vegada regularitzada, es procedirà a l’asfaltat del pàrquing. Després de la corresponent pavimentació, les obres continuaran amb el pintat de tota la senyalització horitzontal i vertical necessària.

Les millores està previst que finalitzen la pròxima setmana.

L’espai per a estacionar, el qual compta actualment amb 80 places per a aparcar, s’ampliarà. Doncs es pavimentarà fins al final del mateix, incloent així una zona que actualment conté àrids de les pròpies vies i que no s’estava utilitzant a aquest efecte.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia