La ministra de DefensaMargarita Robles, va visitar dijous passat la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat ubicada en la Base Militar Jaume I de Bétera, la qual pertany a l’estructura de forces de l’OTAN i té capacitat per a dirigir una operació militar de fins a 80.000 efectius.

Com la resta de les Forces Armades, aquesta Caserna General també ha desplegat efectius i recursos en la lluita contra la pandèmia del COVID-19 durant les operacions de ‘Balmis’ i la vigent ‘Missió Baluard’.

Durant la seua visita, la ministra va dialogar amb alguns dels homes i dones que han participat en aquestes operacions per a conéixer de primera mà el seu treball i experiències.

En primer lloc se li va presentar la història, missions i reptes d’aquesta multinacional caserna general. Va fer un recorregut per les instal·lacions pertinents i va contemplar una exposició sobre les capacitats d’aquesta unitat.

A continuació, adjuntem un vídeo sobre la seua visita:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia