El Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria va reprendre fa uns dies la vacunació massiva de la comunitat educativa en l’edifici Multiusos, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

En la capital del Camp de Túria, rebrà la vacuna el personal dels centres educatius dels municipis d’Ademuz, Alcublas, Alpuente, Aras de los Olmos, Benaguasil, Benissanó, Bétera, Bugarra, Casas Bajas, Casinos, Chelva, Domeño, l’Eliana, Llíria, Losa del Obispo, Marines, Nàquera, Olocau, Pedralba, la Pobla de Vallbona, San Antonio de Benagéber, Serra, Titaguas, Tuéjar, València, Vilamarxant i Villar del Arzobispo.

En aquest sentit, com hem pogut veure aquest dies per les Xarxes Socials, personal docent i no docent d’alguns centres educatius del nostre municipi ja estan vacunats. Així ho ha confirmat per exemple el Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas al seu Web i Facebook.

El nombre total de persones vacunades al citat departament de salut serà d’al voltant de 5.500, entre les quals es troben també les que treballen en els departaments de Serveis Socials i farmàcies de diferents municipis de la zona, i que han sigut les primeres a rebre l’administració de la dosi en la jornada de hui. L’entrada al centre es realitza pel carrer 8 de Març, i l’eixida serà pel carrer Pla de l’Arc. Igualment, s’haurà d’atendre en tot moment les indicacions i senyalitzacions del personal voluntari, que vetlarà perquè es mantinga la distància de seguretat i es complisca amb el protocol sanitari establert.

El ritme de vacunació serà de 90 persones cada 30 minuts, i el procés complet es dividirà en quatre jornades: 26 de març, 27 de març, 31 de març i 1 d’abril. El triatge es realitza en l’hall de l’edifici i la injecció de la dosi es portarà a terme en la sala d’actes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia