Tens contractada la cobertura de malaltia greu en la teua assegurança de vida?

Desconeixes que garanteix?No saps que és una malaltia crítica o greu?

Des de la Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) es garanteix la millor atenció personalitzada a tots els seus socis i clients, estant al seu servei per a tractar temes tan importants com la seua protecció enfront de malalties.

Cal destacar que la unió de diferents cooperatives els ha permés la creació d’una Corredoria d’Assegurances especialitzada en assegurances generals destinades a socis de Cooperatives agrícoles. Això els permet disposar d’una àmplia gamma d’ assegurances adaptades a la demanda dels seus socis i clients

Així, a més d’assegurances de vida, també ofereixen les següents cobertures:

  • Segurs automòbil.
  • Assegurances de maquinària agrícola i casetes de reg.
  • Segurs multirisc i de comerç.
  • Assegurances d’habitatge.
  • Assegurances de salut.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia