La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha establit noves mesures relatives a activitats tradicionals situades en els municipis de la Comunitat Valenciana en una resolució publicada divendres passat, 26 de març, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Aquestes noves mesures han entrat en vigor aquest dilluns, 29 de març, i mantindran la seua vigència fins a les 23.59 hores del 12 d’abril.

En concret, les seus festeres tradicionals (casals, filaes, racós, colles, càbiles, cuartelillos, comparses, germanors, confraries, associacions, etc.) podran obrir per a activitats de gestió i administració de 10.00 a 13.00 hores i de 16. 00 a 20.00 hores.

L’aforament màxim per a la realització d’aquestes activitats serà de quatre persones.

No podran obrir els dies oficials de celebració de les festes tradicionals de cada municipi, aquells assenyalats en el calendari laboral, ni aquells dies que coincidisquen amb celebracions que, sent representatives de la cultura, arrelament popular i atractiu turístic de la Comunitat Valenciana, “ostenten un reconegut prestigi i repercussió”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia