El passat dilluns, 29 de març, l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero Morales, es va reunir al costat dels equips de govern i/o tècnics de Bétera, Serra i La Pobla de Vallbona amb l’EPSAR (Entitat responsable del sanejament d’aigües) en les seues instal·lacions. Així ho ha donat a conéixer l’Ajuntament d’Olocau en les seues Xarxes Socials oficials.
El motiu d’aquesta reunió va ser realitzar una reunió de treball del projecte gestionat per l’alcalde d’Olocau. Aquest projecte consisteix en la planificació i construcció d’una depuradora i col·lectors d’aigües residuals, amb la finalitat de defensar els interessos mediambientals i reduir la contaminació en el nostre terme.
Tal com està previst, al maig es convocarà a una pròxima reunió als veïns d’Olocau de (Pedralvilla), i dels citats pobles anteriorment.
Aquesta reunió se celebrarà en el camp de futbol de Pedralvilla i assistirà la Confederació Hidrogràfica i representants de EPSAR, per a informar-los sobre els detalls d’execució d’aquest projecte. En els pròxims mesos es redactarà el projecte de construcció, s’iniciaran els tràmits administratius i s’iniciarà la compra dels terrenys.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia