Bétera ha iniciat les obres de millora i condicionament del baixador d’Ferrocarrils Generalitat Valenciana Horta Vella. Està previst que aquests treball tinguen una duració de 3 mesos.

Aquesta tasca és una reivindicació de l’Associació d’Empresaris de Nàquera, Moncada, Alfara i Bétera (Aemon), que facilitarà l’accessibilitat dels treballadors/es que acudisquen al Parc Empresarial de l’Horta Vella potenciant així l’ús del transport públic i contribuint a aconseguir un municipi més sostenible.

Fins al moment l’accés al baixador es troba en una zona sense voreres i amb un vial amb un asfaltat en mal estat i sense delimitar. Així mateix, no compta amb les canalitzacions que permeten dotar la zona d’enllumenat públic.

Després d’aquesta actuació, els ciutadans podran accedir a aquest baixador amb majors garanties de seguretat.

En l’actualitat s’està procedint a l’execució d’una vorera en l’accés al baixador. A més es reasfaltarà el vial d’accés atés que es troba molt deteriorat i es van a realitzar les rases que possibiliten la instal·lació d’enllumenat públic en l’àrea. Les actuacions conclouran amb el remat de la cuneta al costat dels habitatges existents.

Una vegada finalitzats els treballs es dotarà d’enllumenat la zona i permetrà finalitzar l’entorn completament renovat del baixador.

Abans d’aquesta obra, s’han reforçat els treballs de desbrossament i neteja de la zona que compta amb arbrat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia