En el moment en què s’aproxima la data de renovació del DNI, convé sempre sol·licitar cita prèvia per Internet amb la suficient antelació, de manera que es puga disposar del document actualitzat en tot moment.

L’habitual és acudir a la comissaria de policia més pròxima al domicili per a realitzar el tràmit, fent sol·licitat prèvia cita tal com indiquem, i aqueix mateix dia eixir amb el nou DNI en mà.

No obstant això, hi ha situacions en què per a part de la ciutadania els resulta complicat el poder desplaçar-se per a renovar aquest document, bé perquè la comissaria més pròxima al seu domicili no aqueixa tan pròxima, o bé per falta de disponibilitat de temps per a realitzar el tràmit.

Hi ha poblacions que faciliten al ciutadà aquesta gestió, proveint el tràmit directament en les seues instal·lacions municipals (Ajuntament, comissaries de policia, poliesportius,..) perquè no hagen de desplaçar-se a altres localitats per a renovar el DNI.

A aquest sistema se’l coneix com a desplaçament d’unitat mòbil per a o equip d’expedició mòbil per a renovar el DNI.

Aquest és el cas de Bétera. Així, la unitat mòbil d’expedició i renovació de DNI estarà a Bétera el pròxim 14 d’Abril en l’edifici de la Policia Local de la localitat.

Per a sol·licitar cita prèvia, la persona interessada haurà d’acudir a l’edifici Casa Nebot.

Cal mencionar que no es realitzarà expedició ni renovació de passaports.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia