Amb un total de 5 ors, 6 plates i 6 bronzes va aconseguir el 3r lloc autonòmic

Diumenge passat 28 de març, es va celebrar en la piscina de Benifaió el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme. En aquesta competició, el Club Natació SOS Bétera va obtindre el Tercer lloc en la classificació general amb 675 punts, així com un total de 17 medalles entre les categories infantil i cadet: 5 ors, 6 plates i 6 bronzes.

De les medalles obtingudes, 5 van ser a nivell individual per a la cadet Ana Inés Ordóñez (2 bronzes), i per als infantils Miguel Dasí (or i bronze) i Aitana Pérez (bronze), i la resta van ser per a les proves de relleus en equip. Cal destacar també els resultats de la majoria de participants entre els 10 millors de la Comunitat Valenciana.

Per a aquest Campionat autonòmic, organitzat per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme, estaven inscrits un total de 141 nadadors de les dues categories, dels quals 23 representaven al CN SOS Bétera. A més del trofeu autonòmic, també va servir com a Jornada de Lliga Nacional, per la qual cosa els nadadors van poder aprofitar per a aconseguir les marques mínimes que els donen dret a participar en el pròxim Campionat d’Espanya de primavera, que se celebrarà pròximament a Guadalajara..

Els nadadors van estar acompanyats pels entrenadors Víctor Cebrián i Borja Fabregat, que van destacar “l’esforç diari en els entrenaments, que és l’únic secret per als èxits collits”.

Des del propi Club han volgut destacar el gran campionat realitzat, així com felicitar a tots els participants pels èxits, que són el resultat d’una gran faena d’equip: nadadors, entrenadors i famílies.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia