El Campus Virtual de Labora ha obert la matrícula per a nous cursos totalment ‘en línia’ i gratuïts d’idiomes i de les competències més demandades pel mercat laboral. Per a inscriure’s en aquesta formació solament és necessari presentar una fotocòpia del DNI, així com el certificat d’inscripció en Labora o l’última nòmina en el cas que s’estiga treballant, així com el formulari del Fons Social Europeu (FSE) d’execució, que s’emplena en el moment de la matriculació.

Aquests cursos, als quals es pot accedir des de la pàgina web de Labora (consultar ací) busquen millorar la formació i l’ocupabilitat d’al voltant de 16.000 persones desocupades. D’aquesta manera, està prevista una participació de 14.000 persones en l’àrea de competències transversals en els més de 200 cursos programats, així com d’un total de 2.500 alumnes i alumnes en l’àrea d’idiomes, repartits entre les seues huit especialitats en els tres idiomes que s’ofereixen: Francés, Alemany i Inglés.

Per a accedir als cursos únicament cal estar inscrit en Labora (en l’actualitat a través de cita en aquest enllaç). Una vegada inscrites, les persones interessades han de matricular-se en la web (consultar ací). Per a solucionar els dubtes sobre la inscripció en els cursos, Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos necessaris (consultar ací).

 

Cal ressaltar que aquesta formació és totalment gratuïta i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Els cursos es dirigeixen en dos sentits: formació en idiomes i millora de les competències en habilitats personals i interpersonals. L’oferta en idiomes s’ha vist incrementada i els nivells del Marc Comú de Referència per a les Llengües són l’A1 i l’A2 de tots ells, si bé d’Inglés també aconseguirà els nivells B1 i B2.

La duració dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 aconsegueixen les 240 hores. Tots aquests cursos són completament ‘en línia’, la qual cosa permeten la seua realització en qualsevol moment del dia.

Els cursos en competències transversals s’han triat d’entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demandades per les empreses a l’hora de seleccionar el seu personal: comunicació, lideratge, tècniques per a afrontar l’estrés o la gestió del temps, entre altres.

La duració d’aquests cursos de formació en competències transversals és de 25 hores, són totalment tutoritzats i dotaran a aquells que ho cursen d’un diploma d’aprofitament. Estaran disponibles per a la seua realització durant les 24 hores del dia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia