La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat que finalitzarà la setmana vinent la vacunació dels majors de 80 anys i començarà a vacunar a les persones de 79 anys amb la vacuna de la farmacèutica Pfizer. També s’iniciarà el procés de vacunació amb AstreZeneca de les persones nascudes en 1956 (65 anys). Tots dos col·lectius començaran a partir d’aquest dijous a rebre per missatge de text (SMS) la citació per a acudir als punts de vacunació.

La immunització del grup de 79 anys s’iniciarà després que finalitze la vacunació en primera dosi de les persones majors de 80 anys (un col·lectiu de 286.925 persones). De manera progressiva, s’anirà cridant a les persones de 79 anys, 78 anys, 77 anys, i així, successivament.

Simultàniament, es continuarà vacunant en segona dosi de qualsevol de les tres vacunes a aquells grups que els corresponga.

D’altra banda, al llarg d’aquest pont de Setmana Santa està prevista la vacunació en la majoria dels punts habilitats al llarg de la Comunitat Valenciana.

A continuació, s’adjunten alguns dels punts als quals els mitjans de comunicació poden acudir per a prendre imatges del procés.

– Divendres, 2 d’abril

València

– Centre de salut d’Ayora (Departament de Salut Requena). 10.00 hores

– Centre de salut Xile de València (Departament de Salut Clínic-Malva-rosa). 10.00 hores

– Dissabte, 3 d’abril

Castelló

– Centre de salut Illes Columbretes de Castelló de la Plana (Departament de Salut Castelló-Hospital General). 11.30 hores

València

– Centre de salut de Requena. 10.00 hores

– Centre de salut d’Utiel. 11.00 hores

(Departament de Salut Requena)

Alacant

– Centre de salut Foietes de Benidorm (Departament de Salut Marina Baixa). 10.00 hores

Imprimir article
Comenta aquesta notícia