Estes Pasqües si berenes del Forn tradicional, tindràs un catxerulo de regal”. Aquest és el lema de la nova campanya sectorial dirigida als forns tradicionals de de la localitat per a aquests dies festius.

Amb la Setmana Santa es consumeixen els dolços típics i es pretén fer una crida a la ciutadania perquè aquests productes es compren en els Forns tradicionals reforçant la imatge d’un producte de qualitat i de la seua elaboració de manera tradicional.

Per a aquesta campanya publicitària s’ha preparat una cartelleria específica preparada pels alumnes i alumnes de disseny de productes gràfics del Taller d’Ocupació Bétera IV, tant impresa com digital així com un cunya radiofònica per a Radio Bétera.

El consistori, ha volgut comptar amb la participació de membres de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) per a aquesta iniciativa i junts han visitat els set forns de Bétera per a repartir el catxerulos que s’entregaran a tots els veïns i veïnes que compren dolços típics, com són les mones i els panquemaos durant aquests dies.

El Forn San Miguel, Forn Rosario, Forn Bonet, Forn Aloy, Forn Llistó, l’Obrador de Xema i Pa Menjar Mas Camarena s’han sumat a aquesta iniciativa que estarà en marxa durant aquestes dates i fins a esgotar existències.

La finalitat és la promoció del xicotet comerç local per a donar-li una major visibilitat i continuar fomentant i incentivant les compres en aquests negocis de proximitat. Aquesta acció, també està emmarcada dins de la campanya “Ara més que mai, comerç local!”.

A banda, cal cafegir que l’Associació de Comerciants de Bétera també està duent a terme altres iniciatives per a fomentar els forns durant aquesta celebració de Pasqua i Setmana Santa i està oferint diferents publicacions fomentant els dolços tradicions i realitzant un sorteig, entre altres assumptes que aniran compartint-se a les seus Xarxes Socials.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia