Els més de 85.000 m² d’instal·lacions del Student’s Resort Mas Camarena seran l’escenari del curs intensiu València Endanza 2021.

Aquest gran esdeveniment de dansa tindrà lloc del 19 al 31 de juliol.

Diego Brichese i Pilar Martí, representants del certamen, i Sr. José Luis Marín i Maite Marín, van signar fa unes setmanes el contracte que oficialitza l’acord. En aquest acord també va haver-hi representació municipal, ja que es tracta d’un gran certamen que arribarà a Bétera.

El Student’s Resort Mas Camarena és un espai que reuneix les condicions necessàries per a garantir al màxim les condicions sanitàries i de seguretat, a l’una que permet aglutinar tot el conjunt d’activitats que conformen la filosofia de València Endanza Curs Intensiu.
.
Qui desitge conéixer més sobre el programa d’aquest esdeveniment pot accedir a la següent pàgina web: www.valenciaendanza.com

Imprimir article
Comenta aquesta notícia