La Generalitat Valenciana ha posat en marxa la campanya de comunicació ‘Pasqua Segura‘. Es tracta d’una iniciativa destinada a traslladar a la ciutadania el missatge de la importància de mantindre les mesures de prevenció i prudència enfront del coronavirus durant Setmana Santa i Pasqua.

“No ens podem relaxar”, apunta Fernanda Escribano, directora general de Promoció Institucional, que ha destacat els bons resultats epidemiològics que presenta en aquests moments la Comunitat Valenciana, a l’ésser l’autonomia amb una incidència acumulada més baixa de tota Espanya i una de les regions europees amb taxes més reduïdes.

“No podem permetre que una possible relaxació durant aquests dies pose el risc tot l’esforç realitzat durant les últimes setmanes per la ciutadania”, ha comentat.

Per això, la campanya, que comença demà, incideix en la idea que és compatible el descans amb la prudència i la prevenció. “Volem traslladar la idea als valencians i a les valencianes que els dies festius estan per a gaudir i relaxar-se, però de manera segura, amb responsabilitat, amb prudència i mantenint totes les precaucions”, ha indicat Fernanda Escribano.

A través de missatges en xicotets espots de vídeo, tascons de radi i suport gràfic, aquesta acció comunicativa recorda que és responsabilitat de tots respectar les mesures bàsiques de seguretat: la neteja de mans, mantindre la distància adequada, usar la màscara i ventilar els espais tancats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia