La Policía Local de Serra ha desmantellat un botelló en el qual participaven 30 joves d’entre 18 i 23 anys al parc natural de la Calderona, a les afores del nucli urbà, en l’àrea recreativa d’Aliguetes.

Els agents feien una ronda de vigilància aquest Divendres Sant quan van veure més de 15 vehicles en la zona i un grup d’almenys 30 persones, sense màscara, segons informen fonts de l’Ajuntament en un comunicat.

En accedir al recinte recreatiu, els agents van poder identificar a 20 persones, ja que la resta va arrancar a córrer camp a través per la zona boscosa de l’àrea protegida.

Després d’identificar-los, la Policia Local va requisar les begudes alcohòliques i va proposar sancions administratives per reunió, en ser més de 4 persones, i festa il·legal, en estar practicant botelló.

Totes dues situacions estan prohibides en el decret de la Generalitat Valenciana que regula les mesures per a lluitar contra la covid-19. A més, també es van proposar sancions per no portar la preceptiva màscara.

El municipi de Serra i les seues àrees recreatives rep cada cap de setmana milers de persones que fugen de la ciutat buscant l’aire pur de la muntanya. La pressió demogràfica s’ha intensificat durant aquesta pandèmia, fet que ha provocat que l’Ajuntament de la localitat decretara el tancament del castell davant la impossibilitat de garantir la seguretat de les persones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia