Segons les prediccions, la Comunitat Valenciana presentarà durant tot aquest Diumenge de Pasqua predomini de cel nuvolós o buidat, boires en el litoral i al matí ruixats febles i dispersos en el sud de València i nord d’Alacant, que a la vesprada es donaran en comarques més interiors de València, on no es descarta alguna tempesta ocasional.

Les temperatures mínimes no experimentaran canvis o en lleuger descens mentre que les màximes baixaran. Així mateix, el vent serà variable fluix al matí, tendint durant la vesprada a component nord fluix en zones litorals, amb intervals de moderat en el litoral d’Alacant, i amb predomini de la component aquest en zones d’interior, segons la predicció de Aemet.

Per al Dilluns de Pasqua, s’esperen ratxes fortes de vent del nord-oest a l’interior nord de Castelló a últimes hores amb predomini de cel poc nuvolós o buidat i amb intervals nuvolosos a l’interior de València al matí. A més, no es descarta algun ruixat feble i dispers a primeres hores.

El pronòstic apunta a temperatures mínimes en lleuger descens i màximes en ascens, més accentuat a València, i en el litoral, vent de component sud fluix a moderat; en zones d’interior, variable fluix en general, amb intervals de nord-oest moderat durant la vesprada i ratxes fortes a últimes hores en el nord de Castelló.

Les temperatures màximes d’ahir i mínimes de hui en les capitals de província en les *últimsa 24 hores són:
Castelló 23.3 i 13.4 graus
València 22.3 i 13.3 graus
Alacant 20.8 i 10.5 graus

Predicció marítima:
Aigües costaneres de Castelló: component S 2 a 4 temporalment NE 3 a 5 durant la matinada i el matí. Xicoteta marejada temporalment maror. Mar de fons del NE d’1 m a partir del matí. Algun xàfec o tempesta.

Aigües costaneres de València: variable 1 a 3 refermant a NE 4 a 5 a l’alba. Arrissada a xicoteta marejada augmentant a maror. Algun xàfec i durant la matinada, possibles boires.

Aigües costaneres d’Alacant: variable 1 a 3 predominant la component S, refermant a E i NE 3 a 5 a l’alba. Arrissada a xicoteta marejada augmentant a maror. Algun xàfec i durant la matinada, possibles boires.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia