L’Ajuntament de Loriguilla va aprovar en el seu últim ple ordinari atorgar les medalles d’honor en la seua categoria d’or a dos agents del cos de policia local per la seua intervenció exemplar en un intent de suïcidi.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha proposat que se’ls concedisca aquesta medalla a Jorge Romero i a Lorena Benjumea pels seus actes realitzats amb excepcionals qualitats de valor i en benefici de la societat, tal com es recull en el reglament de Distincions de l’Ajuntament de Loriguilla.

Els agents van rebre el passat 12 de gener un avís sobre una persona que es trobava amb les facultats mentals alterades. Davant això, es van traslladar al lloc dels fets i, després de saltar un mur de 3 metres d’alt, van aconseguir evitar que la persona se suïcidara.

Amb aquesta actuació els policies van demostrar un alt grau de professionalitat, van posar en risc la integritat de la seua vida i a més van salvar la vida d’una altra persona. Per tot això, són mereixedors d’aquesta distinció.

La persona a la qual van salvar es troba en bones condicions actualment i ha donat les gràcies als agents en repetides ocasions, reconeixent el seu treball.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia