La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Fundació Trinidad Alfonso han anunciat la creació d’un nou portal web per a aglutinar tot l’esport de la Comunitat de l’Esport.

Al costat d’aquesta eina web, s’ha presentat també la nova imatge de la marca Comunitat de l’Esport i el nou eslògan, que pretén resumir l’esperit d’aquesta iniciativa amb ‘L’esport viu ací / ‘L’esport viu ací’.

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el director de projectes de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, han presentat les novetats de Comunitat de l’Esport.

Vicent Marzà, ha explicat que el propòsit conjunt de la Generalitat i la Fundació “és acompanyar al sector i formar part d’aquest gran equip que és l’esport que es dissenya i es practica en el nostre territori: esdeveniments, suport a esportistes, ajudes a les activitats que organitzen, realització de programes educatius vinculats a l’activitat física, el desenvolupament de la tecnificació i la visualització d’un calendari esportiu que va des de l’esport base fins a les grans fites i competicions”.

“Volem que tothom siga conscient que l’esport viu ací. Per aquest motiu hui fem un pas més, que creiem necessari: l’activació d’un portal web que referencie a l’esport valencià i que alhora siga útil per a qualsevol persona a qui li agrade l’esport i el vulga practicar”, ha afegit.

Per part seua, el director de projectes de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, ha destacat que “la web és la cara visible, però el que hi ha darrere és un projecte molt gran i il·lusionant d’Esport de la Generalitat i la Fundació Trinidad Alfonso. Volem que siga una referència per a tot l’ecosistema esportiu de la Comunitat Valenciana. Les federacions, els clubs, els esportistes són els vertaders protagonistes, és de tots i volem que tots se sumen per a fer-ho el més gran possible”.

Així mateix, el director de projectes de la Fundació Trinidad Alfonso ha afegit que “sempre hem dit que amb la marca Comunitat de l’Esport no estem inventant res, sinó que estem ordenant el molt i molt bo que ja es fa en les tres províncies. Vivim en una terra privilegiada per la temperatura, el sol, la platja, la muntanya. Tot ho tenim a mà. Amb aquesta plataforma web i amb aquest eslògan de ‘L’esport viu ací’ volem evidenciar això i posar en valor el treball que ja fan federacions, esportistes, clubs i resta de protagonistes de l’esport en la Comunitat. Volem ajudar-los, que siguem més forts junts i formar un gran club: el club de la Comunitat de l’Esport“.

La nova web comunitatdelesport.com recull i ordena tot el que es fa en la Comunitat Valenciana relacionat amb l’esport, seguint l’estructura de la col·laboració entre les dues entitats impulsores: Esport de la Generalitat i la Fundació Trinidad Alfonso. Aquesta es divideix en tres grans pilars: centres educatius, esportistes i esdeveniments.

En la web es recull tota la informació relativa a les activitats que es realitzen en els centres educatius com, per exemple, el Dia de l’Esport, celebrat recentment. A més, contindrà una agenda en la qual s’inclouran tots els esdeveniments i esdeveniments esportius que se celebren en qualsevol de les tres províncies.

La nova web inclou un cercador amb tots els centres esportius de la Comunitat Valenciana. Gràcies a aquest mapa, qualsevol usuari podrà buscar, es trobe on es trobe, aquella instal·lació en la qual realitzar el seu esport preferit. A més, es podrà filtrar per província, esport, etc., per a major utilitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia