Des de la Campanya #12Mesos12Lemes, duta a terme per la Mancomunitat Camp de Túria a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPPCA), s’ha volgut visibilitzar durant aquest mes d’abril el Dia Internacional de la Salut que es commemora aquest dimecres 7 d’abril amb motiu de l’aniversari de la creació de l’Organització Mundial de la Salut en 1948.

En aquest dia i com a responsables de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives pretenen donar a conéixer el seu treball preventiu. Per aquest motiu, utilitzen la prevenció com a estratègia per a promoure valors, hàbits i estils de vida saludables treballant en coordinació constant per a poder incidir en diferents àmbits com per exemple el familiar, escolar o comunitari.

Si encara no els coneixes, pots informar-te sobre les seues activitats en la pàgina web de la Mancomunitat: https://www.mancomunitatcampdeturia.es/upcca/ y en las redes sociales de la UPCCA, en Facebook (UPCCA Camp de Túria) y en Instagram (@jovescampdeturia).

¡Apúntate a la vida sana, apúntate a la vida sin adicciones!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia