(EFE) La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 36 anys i a una dona de 44 com a suposats autors de 25 robatoris amb força en habitatges situats en urbanitzacions de Bétera i Nàquera.

Els investigadors atribueixen als detinguts un total de 25 delictes de robatori amb força en les coses i la sostracció de finestres, aixeteria o canonades de coure, així com qualsevol tipus de material susceptible de ser venut com a ferralla.

Segons ha informat aquest cos en un comunicat, tots dos detinguts són espanyols.

Els autors realitzaven corts en les tanques perimetrals de les parcel·les, fractures en les finestres dels habitatges per a accedir a l’interior i, mitjançant la utilització d’eines de grans dimensions, les arrancaven per a una millor maniobrabilitat i així poder emmagatzemar més quantitat a l’interior del vehicle que utilitzaven per al seu trasllat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia