La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania diferents suports per a donar resposta als possibles dubtes que sorgisquen en relació amb la campanya de vacunació contra el coronavirus.

Així, des de l’enllaç consultar ací de la pàgina web de Sanitat, es pot accedir a l’apartat preguntes freqüents sobre les vacunes, així com respostes a allò que s’ha de conéixer abans de rebre la vacuna.

Si encara així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer al telèfon gratuït 900 300 555, on el personal que ha rebut formació sobre aquest tema les atendrà i respondrà sobre què fer i com actuar davant qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Cal recordar que en la mateixa web de vacunació COVID 19 qualsevol persona té un accés ràpid amb tota la informació per a actualitzar les dades de contacte que conté la targeta SIP, perquè en el moment haja de ser notificat el lloc, dia i hora de vacunació aqueixes dades siguen els correctes. L’enllaç és: consultar ací

Un altre dels serveis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar-se i imprimir el justificant d’haver sigut vacunat, on apareixerà la data d’inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot al qual pertany.

La Comunitat Valenciana ha superat ja el milió de dosis administrades de la vacuna contra la COVID-19 des que el va començar el procés d’immunització a la fi del mes de desembre. La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha avaluat de forma “molt positiva” que s’haja aconseguit el milió de dosis administrades, perquè “la vacuna continua sent la major esperança per a acabar amb el virus”. Per això, ha agraït “la implicació de la població en general, que ha acudit de manera massiva a la crida de Sanitat per a la vacunació, així com el treball incansable de tot el personal sanitari”.

Fins al moment, s’han administrat un total d’1.040.320 dosi de la vacuna contra el coronavirus. Per províncies, la distribució és la següent: 122.803 a Castelló, 370.455 a Alacant i 546.774 a València. Han rebut almenys una dosi 754.896 persones, i compten amb les dues dosis 285.136 persones.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia