En el Ple Ordinari d’abril, celebrat a Bétera el passat dimarts, es va aprovar definitivament la modificació puntual del Pla de Reforma Interior del Sector “Torre en Conill”. Parcel·la dotacional educativa 33-1. Aquest punt va ser aprovat per unanimitat per part de tota la corporació municipal: PP, Ciutadans, Mas Camarena-Torre en Conill, Compromís, PSPV-PSOE, Vox.

Segons va explicar la responsable d’Urbanisme, Eva Martínez, des del seu departament s’hi ha realitzat “una modificació de la parcel·la dotacional educativa de la qual disposa l’Ajuntament i s’ha proposat per a Conselleria. Així, el nostre planejament és anterior al decret 104/2014, normativa a la qual ens hem d’acollir per a la nova construcció de l’Institut. En aquest sentit, ens diu que en tot el perímetre de la parcel·la deu existir una xarxa viària, així com deu tindre uns paràmetres urbanístics específics i estar lliure d’afeccions de línies elèctriques i zones forestals”.

L’edil va també utilitzar una projecció per a explicar el projecte.

Per la seua banda, el regidor de Compromís, Joan Baudés va començar la seua intervenció indicant que “estem d’enhorabona després de la resolució de Conselleria de l’altre dia, a través de la qual aprova la modificació puntual del Seguidament, planejament que se li proposa per part de l’Ajuntament de Bétera i ratifica la necessitat d’un institut, així com la seua acceptació per part de Conselleria”.

Seguidament, Baudés va preguntar, entre altres, per la reunió duta a terme fa uns dies i va demanar més detalls concrets sobre aquest institut (terminis d’inici, tràmit definitiu per part de l’Ajuntament, etc.), així com un informe de l’empresa subministradora d’aigua.

A continuació, la portaveu del PSPV-PSOE va demanar la confirmació que tots els informes existents en l’expedient són favorables per a fer aquesta modificació.

Finalment, l’encarregat municipal de l’àrea d’Educació, Manolo Chover va confirmar que aquests expedients sí que són tots favorables. A més, en resposta a Baudés, l’edil també va explicar com es va desenvolupar aquesta reunió amb Conselleria, l’Ampa i directius de l’Institut, així com els diversos alcaldes implicats en aquest assumpte.

A continuació, oferim un vídeo amb totes les declaracions respecte a aquest punt:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia