El Ple Ordinari d’abril de l’Ajuntament de Bétera va dur a aquesta sessió l’aprovació del desistiment del procediment d’adjudicació del contracte de servei de “Manteniment integral de les zones verdes, sòls dotacionals, parcel·les patrimonials i dels elements d’equipament continguts en els mateixos del municipi de Bétera”, així com rectificar l’error material advertit i aprovació de la iniciació immediata del procediment de licitació de l’expedient pertinent (CA13-2020).

Abans de passar a la votació del punt, el regidor de Compromís, Joan Baudés, va indicar que el seu grup ja hi havia votat en contra dels plecs proposats en l’anterior ple i que continuaria votant en contra. Així, va declarar que era “una llàstima el no poder deixar un poc més de temps damunt la taula i, com a mínim, haver inclòs el tancament de parcs i jardins del Calvari i El Portón“. “Crec que ens penedirem durant cinc anys tots, el fet que no estiga recollit aquest assumpte. No obstant, entenc la urgència, ja que el manteniment dels jardins s’està deteriorant per mesos. A més, llance una llança per veure els treballadors, perquè jo crec que és un problema de qui dirigeix l’empresa no de qui treballa en ella, tot el contrari”, va prosseguir.

Aquest punt va ser aprovat per majoria absoluta amb 11 vots a favor (4 del PP, 4 de Mas Camarena-Torre en Conill i 3 de Ciutadans), 6 vots en contra (Compromís) i 4 abstencions (3 de PSPV-PSOE i 1 de Vox).

A continuació, oferim un vídeo amb les intervencions en aquest punt:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia