L’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir ahir diumenge a la vesprada l’espectacle familiar “La historia del Soldado” de Igor Stravinski.

Harmonie Ensemble va ser l’agrupació musical encarregada de posar la música al citat espectacle. Harmonie Ensemble és un grup de músics professionals de la província de València, tots ells músics d’orquestres o bandes professionals i/o professors de conservatoris de música, que realitza una intensa labor educativa i cultural amb la realització de concerts i organització de cursos i activitats musicals. El seu director artístic i musical és Pascual Cabanes.

L’argument de “La historia del Soldado” està basat en un conte popular rus. Narra la història d’un soldat: José, que de retorn a casa, es troba amb el diable que li enganya perquè li canvie el seu violí (que representa la seua ànima) a canvi d’un llibre que té la virtut de predir el futur.

El nostre equip va acudir a aquesta cita cultural i, a continuació oferim unes imatges de l’acte. Demà oferirem un vídeo també de l’esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia