L’àrea de Joventut i Esports de la Diputació de València ha obert les convocatòries de les diferents subvencions que atorga la corporació provincial a la promoció de joves esportistes valencians. El termini de presentació de sol·licituds de totes estes ajudes, les quals es concediran en règim de concurrència competitiva, expira el pròxim 19 d’abril. 

En concret, les ajudes aprovades, la quantia total de les quals ascendix als 1,13 milions d’euros, aniran destinades a pilots d’automobilisme i motociclisme, a més d’aquells clubs de la província que compten amb equips participants oficials d’àmbit nacional i/o internacional, sempre que siguen de caràcter no professional.

La convocatòria d’ajudes a esportistes de motociclisme de velocitat, van dirigides als pilots que representen a la província en campionats de món, Europa, España, copes d’España, trofeus nacionals, bressol de campions i campionats interterritorials de velocitat CIV durant l’any 2021, la qual cosa inclou un total de 18 categories, que engloben des del Campionat d’España de Velocitat de la Federació Internacional de Motociclisme fins al Bressol Minimotos. L’import de les subvencions en este apartat aconseguix els 180.000 euros.

 

Referent a les ajudes a l’automobilisme, els beneficiaris d’esta convocatòria seran els pilots de velocitat que representen a la província en els campionats del món, d’Europa, d’España, copes d’España, trofeus nacionals, i Fórmula de campions durant l’any 2021. En este cas la quantia és de 150.000 euros.

 

Finalment, tots aquells clubs valencians que compten amb equips de categoria absoluta en les dos màximes categories de les lligues nacionals de les diferents modalitats esportives, podran acollir-se a una convocatòria que concedix fins a 800.000 euros en ajudes (el màxim de cada subvenció és de 20.000€ per als esports individuals i de 40.000€ per als esports col·lectius). L’objectiu principal és el finançament de clubs valencians, femenins i masculins, que acrediten gran rellevància esportiva atenent els seus resultats en competicions oficials, i que al seu torn tinguen una certa repercussió social i un alt nivell dels esportistes integrants del club.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia