Aquest dimarts s’inaugurava a l’antic Ajuntament de Bétera l’exposició fotogràfica “Auschwitz-Birkenau silenci, dolor i mort” del fotògraf Juan José Todolí. Aquesta mostra estarà a les instal·lacion fins al pròxim 30 d’abril, en horari de 18.30 a 20.30 hores.

Durant la inauguració, una guia va fer un recorregut explicatiu, a través de les imatges, de tota aquella etapa de genocidi.

Aquesta exposció ha comptat amb la col·laboració de la Delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València amb la cessió de materials com un monòlit de 3 metres d’altura que recull els noms dels 678 valencians víctimes del nazisme i tríptics.

Per a finalitzar l’acte, Jorge Alonso i Berzosa, director del Centre d’Estudis Locals de Bétera, va aconvidar als allí presents a l’homenatge del pròxim dissabte per als veïns víctimes del nazisme i presos en camps de concentració.

A continuació, oferim un vídeo de l’acte inaugural.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia