El cantautor guardonat amb els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana com a millor disc de cançó d’autor i millor gira, Andreu Valor, oferirà aquest dissabte 17 d’abril un concert a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera.

Andreu Valor presentarà el seu nou disc «Insurrecte». Aquest disc incorpora noves textures ambientals, sonores i visuals, que impacten amb una nova rítmica cada reflexió i que tracta d’evolucionar sense perdre l’origen.

«Insurrecte» està format per 10 cançons, inicialment, amb una sonoritat renovada, textures ambientals i arranjaments propis d’un pop-folk nord-europeu capaç de mantindre-la essència del missatge mentre ens transporta a experimentar noves sensacions sonores i la contundència rítmica en alguns dels temes.

Aquestes 10 cançons pretenen mantindre l’ànima rebel que fa front a les injustícies i canta a la pau, que referencien l’artista valencià.

El cantautor proposa un disc obert, cosa que significa que en aquesta velocitat voràgine dels nostres temps, s’atreveix a seguir amb els formats clàssics, cd i vinil, però amb l’estratègia de no donar-ho tot de colp.

A través d’un codi QR inserit als treballs físics, es podran aconseguir noves cançons inèdites i nou material en primícia per a incentivar el
vincle.

El nou disc compta amb dos elements claus en aquesta nova aposta: la presència dels productors i arranjadors, Blai Antoni Vañó & Hèctor Tirado,
responsables de donar-li forma al nou treball i la renovació sonora i visual de cada directe.

El repertori compta amb la col·laboració de Samantha Gilabert, la cantant de Beniarrés (El Comtat) d’OT, al tema que obri el disc, «Et declare la pau».

Imprimir article
Comenta aquesta notícia