El programa formatiu ET FORMEM Bétera IV s’ampliarà en 12 mesos més, suposant una duració total de 18 mesos. Aquesta formació es va iniciar en el mes de novembre passat de 2020, amb 20 alumnes participants de certificats de professionalitat de nivell 1 de les branques d’administració i gestió i agrària.

Aquesta ampliació possibilita que els veïns i veïnes participants puguen obtindre dos certificats de professionalitat consecutius 1+2 de la mateixa família professional, a banda del carnet de fitosanitaris qualificat en el cas dels alumnes de la branca agrària.

En aquest nou període els participants iniciaran l’etapa de pràctiques en alternança amb la formació. Els alumnes de jardineria duran a terme el manteniment de zones verdes municipals, en els objectes d’actuació assenyalats en el projecte, la qual cosa contribueix a crear una Bétera més neta, verda i sostenible per al gaudi de la ciutadania. A més a més, els alumnes d’Administració desenvolupen les seues pràctiques en diferents departaments municipals el que contribuirà a agilitar el treball en aquests departaments i per tant donar un millor servei al ciutadà.

Aquest programa mixt es complementa amb la preparació per a l’obtenció del graduat en l’ESO i en competències clau.

Per al desenvolupament d’aquesta segona etapa s’ha obtingut una subvenció de més de 480.000€ de LABORA, cosa que suposa complementar la formació i les possibilitats d’accedir al mercat laboral dels alumnes treballadors d’aquest programa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia