Després de ser ajornada el mes de febrer passat per culpa de l’evolució de la pandèmia del COVID-19, al costat d’altres 70 proves del calendari internacional, la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell 2021 s’està celebrant del 14 al 18 d’abril.

La que és la 72é edició de la Volta Comunitat Valenciana manté el mateix recorregut previst inicialment per a la seua celebració el mes de febrer i reuneix, com és habitual, als millors ciclistes de l’escamot internacional per les carreteres de la Comunitat Valenciana.

Com no podia ser d’una altra forma, la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell 2021 s’està celebrant entre estrictes mesures de prevenció i seguint tots els protocols de seguretat i higiene marcats per l’UCI i les autoritats locals.

Aquest diumenge, 28 d’abril, els corredors d’equips com el Movistar Team, Cofidis, Burgos BH o Euskaltel Euskadi entre molts altres, passaran per Bétera en la cinquena i última etapa.

En primer lloc, la Prova femenina passarà per meta volant sobre les 12.00 hores i la Prova masculina sobre les 17.30 hores. La meta volant estarà situada en l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia