La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a les pròximes proves d’obtenció del certificat de competència professional per a la prestació del servei de taxi, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). Així, les sol·licituds es podran presentar fins al 30 d’abril de 2021.

D’aquesta manera, la Conselleria actualitza el calendari de proves per a obtindre la capacitació de taxista en les àrees de prestació conjunta a causa de les modificacions produïdes per la COVID-19 i les mesures sanitàries imposades per la situació sobrevinguda

L’examen per a l’obtenció del certificat de competència professional per a la prestació del servei de taxi en les àrees de prestació conjunta corresponent a aquesta convocatòria tindrà lloc el pròxim 29 de maig de 2021.

Tota la informació necessària per a accedir a aquestes proves es pot consultar en la pàgina web de la Conselleria (consultar ací).

A través de l’enllaç indicat, es pot accedir a informació sobre la inscripció a les proves, consultes sobre l’última convocatòria, preguntes d’examen o calendari de proves, entre altres temes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia