Andreu Valor, va oferir ahir dissabte un concert a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera. El cantautor va estar guardonat amb els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana com a millor disc de cançó d’autor i millor gira,

Andreu Valor va presentar el seu nou disc «Insurrecte», durant el seu concert. Aquest disc incorpora noves textures ambientals, sonores i visuals, que impacten amb una nova rítmica cada reflexió i que tracta d’evolucionar sense perdre l’origen. Durant l’espectacle, acompanyat per dos altres músics de reconeguda trajectòria, anava conversant i explicant el sentit de les seues cançons al públic allí present.

«Insurrecte» està format per 10 cançons, inicialment, amb una sonoritat renovada, textures ambientals i arranjaments propis d’un pop-folk nord-europeu capaç de mantindre-la essència del missatge mentre ens transporta a experimentar noves sensacions sonores i la contundència rítmica en alguns dels temes.

Aquestes 10 cançons pretenen mantindre l’ànima rebel que fa front a les injustícies i canta a la pau, que referencien l’artista valencià.

A continuació, oferim una fotogaleria del citat i concert i, en una pròxima publicació, compartirem un vídeo:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia