Lola Caballero i Borja Fabregat destaquen en les proves individuals

Dissabte passat 17 d’abril es va celebrar en la piscina Esperanza Lag d’Elx el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme Absolut, en el qual el Club Natació SOS Bétera va obtindre el 3r posat en la classificació general amb 450 punts, així com un total de 14 medalles entre les categories absolutes. En les proves per equips es van aconseguir 7 medalles, 3 de plata i 4 de bronze, i a nivell individual van destacar els socorristes Lola Caballero i Borja Fabregat.

Lola Caballero es va proclamar campiona amb rècord autonòmic absolut i júnior, en la prova de 100 metres socorrista, i subcampiona amb rècord autonòmic júnior (pendent de la validació com a rècord d’Espanya) en la prova de 200 metres supersocorrista, així com altres medalles (plata i bronze). Per part seua, Borja Fabregat va destacar amb 3 medalles de bronze en categoria absoluta.

Altres resultats destacats del club van ser els obtinguts per Mar de la Quadra, 3a en la prova 200 metres supersocorrista absoluta femenina, i Daniel Rodes, 3er en la prova de 50 metres remolque de maniquí absolut masculí.

Per a aquest Campionat autonòmic, organitzat per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme, estaven inscrits un total de 121 nadadors de les categories absolutes (juvenil, júnior i absolut), dels quals 22 representaven al CN SOS Bétera.

A més del trofeu autonòmic, també va servir com III Jornada de Lliga Nacional. Els nadadors van estar acompanyats pel seu entrenador Miguel Sinisterra, i des del Club destaquem el gran campionat realitzat i felicitem a tots els participants pels èxits individuals i d’equip, que són el resultat d’una gran faena. Sou un gran exemple per a tot el club!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia