La Policia Local de l’Eliana va impedir, aquest passat 17 d’abril, la celebració d’una festa il·legal en un complex residencial del municipi. Els fets van ocórrer passades les 22.00 hores quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van rebre la cridada telefònica d’una persona que havia sigut convidada a una festa convocada a través de les xarxes socials.

Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, “gràcies al treball de la Policia Local i a la col·laboració ciutadana, s’ha pogut evitar una celebració que haguera generat gran perjudici per als veïns del voltant a més de possibles contagis, al mateix temps que s’ha complit la llei i la normativa vigent enfront de la Covid-19”.

Després de les comprovacions pertinents, dues dotacions municipals es van presentar al lloc dels fets gràcies a la col·laboració i bona disposició del responsable de l’establiment. Els agents van accedir a l’interior on van comprovar la presència d’un total de 20 joves, dels quals van aconseguir identificar finalment a 7 homes d’entre 21 i 33 anys de València, donant-se la resta a la fugida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia