Un or, dues plates i un bronze per a les diferents proves per equips

El passat cap de setmana es va celebrar en la piscina Fuente de la Niña de Guadalajara  el III Campionat d’Espanya de Salvament i Socorrisme de primavera de les categories Infantil i Cadet, en el qual els 13 socorristes representants del Club Natació SOS Bétera van obtindre medalla en les diferents proves d’equips.

L’equip infantil masculí va obtindre un Or i una Plata en les proves de 4×25 m remolc de maniquí i 4×50 natació amb aletes, respectivament. L’equip estava compost pels nadadors Miguel Dasí, Vincent Camps, Ángel Cuerda, Pablo Cordero i Rafa Payá.

L’equip infantil femení, compost per Laura Abraham, Aitana González, Aitana Melitón i Aitana Pérez, va obtindre una medalla de Plata en la prova de 4×50 m combinat. Amb aquesta
medalla i els resultats personals, van aconseguir situar-se en el 5é lloc de la classificació general.

Per part seua, les integrants de l’equip cadet femení, van tornar de Guadalajara amb una medalla de Bronze en la prova de 4×25 m. remolc de maniquí. Van lluitar per aconseguir-ho Ana Inés Ordóñez, Alejandra López, Aina Arnal i Irene Arnal.

Els nadadors van estar acompanyats per l’entrenador Roberto Bravo, qui va destacar “La seua actitud ha sigut espectacular, s’han portat com un EQUIP, dins i fora de la piscina!”

També va voler valorar el treball de la resta d’entrenadors, donant “l’enhorabona també a Migue, Borja i Víctor que estan fent un treball espectacular amb tots”, així com agrair a les famílies l’esforç en una situació tan complicada.

Des del propi Club han volgut destacar la gran vivència i aprenentatge que ha sigut aquest campionat. Així mateix, han volgut felicitar a tots els participants pels èxits de l’equip. “Tots els triomfs són el resultat d’una gran faena de tots (nadadors, entrenadors i famílies) en un any tan difícil i que fan encara més gran aquest Club”, declaren.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia