En la Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE), t’ajuden a cuidar de tu i dels teus, oferint-te una àmplia gamma d’assegurances generals

La seua manera de treballar és senzilla, transparent i personalitzada. A través d’un tracte personal, entenen la teua situació i les teues necessitats. Així, busquen i comparen entre les companyies més importants el pla que millor s’ajuste i et presenten el millor preu amb les millors cobertures

T’assessoren en tota classe d’assegurances generals: d’automòbil, maquinària agrícola, casetes de reg, vida, multirisc, comerç, habitatge i salut. En aquest sentit, comparen entre les companyies líders del mercat: Generali, Axa, Pelayo, ASISA, Adeslas, Sanitas, Helvetia, Mapfre, Plus ultra, Liberty, ARAG, ERV, Reale, Allianz i PM mallorquina. 

Coneix més sobre com pots millorar la teua assegurança, deixa’t assessorar en la seua Seu Social en C/ Trinquet 4, 46117, Bétera (València) o telefona’ls al 96 160 27 51.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia