El CEIP Lloma del Mas ha volgut compartir amb nosaltres un vídeo que ha fet per a celebrar el Dia de la Terra, hui 22 d’abril.

Com sempre, el grup docent del citat CEIP vol treballar amb el seu alumnat la necessitat de respectar i tindre cura del seu planeta.

I és que, cada 22 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Mare Terra, des de la seua proclamació oficial per les Nacions Unides en 2009.

No obstant, cal mencionar que aquesta efemèride se celebra des de l’any 1970 amb l’objectiu de conscienciar a la humanitat sobre els problemes generats per la superpoblació, la contaminació, la conservació de la biodiversitat i altres preocupacions ambientals.

Així, el primer antecedent del Dia de la Terra es retrotrau a 1968 quan el Servei de Salut Pública dels Estats Units va organitzar el Simposi d’Ecologia Humana perquè estudiants de diversos llocs escoltaren científics parlar sobre els efectes de la deterioració ambiental en la salut humana.

A continuació, compartim aquest bonic vídeo del CEIP Lloma del Mas.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia