Aquest dissabte, 24 d’abril, Bétera acollirà la representació de ‘Un po’ di Fellini‘. Es tracta de l’espectacle entorn del cineasta italià Federico Fellini, del quintet Spanish Brass amb Maite Gil. L’actuació serà a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi a les 18.00 hores.

Aquest concert, dirigit al públic familiar, ens transporta a través dels records de Giullietta Masina, esposa i musa del cineasta italià, on es recreen alguns dels moments més característics de la seua cinematografia. Un espectacle pedagògic entorn de la música de les pel·lícules de Federico Fellini, on s’uneixen música, teatre i filmoteca.

Amb 30 anys de trajectòria en el món de la música de cambra, Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. La formació ha rebut nombrosos premis durant la seua carrera, entre els quals destaquen els dos Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019 atorgats per l’Institut Valencià de Cultura.

A més, durant la seua dilatada carrera, ha obtingut altres premis tant a nivell nacional com a nivell internacional. L’any 1996 va obtindre el Primer Premi del 6é Concurs Internacional per a Quintets de Metalls Ville de Narbonne (França), considerat el més prestigiós per a aquesta formació. En 2017 va rebre el I  Premi Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana i, en 2019, el Premi Espai Ter de Torroella de Montgrí (Girona). En 2020 ha rebut el Premi Nacional de Música atorgat pel Ministeri de Cultura.
A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants de música i de realitzar gires per tot el món, Spanish Brass ha actuat en la gala dels Premis Príncep d’Astúries en 1995, han gravat la música de l’obra teatral ‘La Fundació’ de Buero Vallejo per al Centre Dramàtic Nacional i la banda sonora de la pel·lícula ‘Descongela’t’, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia