El departament municipal de Dona i Igualtat de Bétera ha fet entregat dels premis de la quarta edició del Concurs de Microrelats i de la primera edició del Concurs de Microrelats per a adolescents, convocats baix la temàtica “contra la violència de gènere”.

En la IV edició del Concurs de Microrelats han sigut valorats pel jurat 8 participants entre els quals s’ha decidit atorgar el primer premi a la veïna, Laura Escartí amb el microrelat “Tornar a ser”. Mentre que el segon premi ha recaigut sobre la veïna, Montserrat Fernández, qui ha obtingut la segona posició gràcies al seu relat “De hui no passa”.

Per a la pròxima edició es vol fomentar el concurs i així animar als homes, ja que enguany únicament han participat dones.

D’altra banda, la primera edició del concurs destinat a joves d’entre 14 a 17 anys ha tingut un gran acolliment i en ella han participat un total de 25 adolescents els qui han escrit els seus relats entorn a la violència de gènere.

Amb el títol “El meu volgut Josep” la jove beterense Andrea Alufre ha aconseguit el primer premi. Mentre que la jove Àfrica López ha obtingut el segon premi amb un microrelat titulat “La carta”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia