Creu Roja Bétera convida a les veïnes i veïns del municipi, majors de 65 anys de Bétera, a participar i inscriure’s en el programa ENRÉDATE. Aquesta iniciativa està  destinada a persones majors sense xarxa social on podran gaudir de l’oci, la cultura, les noves tecnologies, xarrades, conferències, tallers, manualitats i voluntariat. Les places són limitades.

Amb aquest programa, es pretén millorar les relacions socials de les persones majors i aplicar les noves tecnologies com a eina de comunicació. En aquest sentit, es duran a terme activitats per a promoure la participació i minimitzar els efectes de l’aïllament

Aquest projecte abasta activitats informativas i de sensibilització (per a conscienciar a les persones majors sobre la importància de mantindre relacions socials), les accions formatives necessàries per a relacionar-se socialment, activitats de promoció de la participació i activació de la persona major (oci, rutes, circuits biosaludables, etc…).

Aquesta xarxa posa les noves tecnologies de la informació al servei de les relacions socials de les persones majors. A través d’aquesta xarxa social virtual es comuniquen les persones del programa, des d’ordinadors i Tauleta, entre altres. La seua finalitat és motivar a les persones majors a eixir de les seues llars i a realitzar activitats d’oci.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia