El director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, es va reunir amb l’àrea municipal de Drets Socials de Bétera i alcaldia per a analitzar la situació en matèria social en el municipi després de l’anunci del “Pla Convivint”: la manca d’infraestructures socials requereix d’una Residència, un Centre de Dia i un Centre Ocupacional per a la població amb diversitat funcional.

El Consistori ha posat sobre la taula la urgent necessitat que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives complisca amb el compromís adquirit a l’inici de l’any per a realitzar un complex de diversitat funcional en el municipi.

Durant la reunió, s’ha aconseguit l’acord que la direcció general d’Infraestructures de Serveis Socials plantege la inclusió d’una Residència, un Centre de Dia i un Centre Ocupacional que cobrisca les necessitats de la població amb diversitat funcional.

Aquest acord està previst que es tracte a la fi d’estiu en una comissió de la direcció general a fi d’incorporar aquests projectes socials per a Bétera en un annex al “Pla Convivint”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia