La Mancomuntitat Camp de Túria va participar divendres passat en els tallers de Formació i Ocupació Jove organitzats per l’Ajuntament de l’Eliana, en els quals van poder participar tots els joves de la comarca (presencial els veïns de l’Eliana i online la resta). El personal tècnic de l’ens supramunicipal ha desenvolupat les xarrades relacionades amb el món laboral.

Durant aquesta primera jornada es va parlar en profunditat sobre l’elaboració del curriculum vitae, els nous models, la cerca de treball a través d’Internet, els portals i les xarxes per a trobar una ocupació així com la importància que té la preparació de l’entrevista de treball.

Durant dues hores, les persones participants en aquests tallers van poder conèixer noves eines per a elaboració de currículums, on cercar ocupació en Internet així com les aptituds o habilitats que ampliar les seues opcions d’èxit en una entrevista de treball.

La sessió va poder seguir-se a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de l’Eliana. La setmana vinent, el divendres 30 d’abril, la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, presentarà al costat de l’alcalde del municipi, Salva Torrent, la Mesa d’Experiències sobre orientació i ocupació juvenil. Una taula que serà moderada pel regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, i en la qual s’abordaran diversos temes relacionats amb l’ocupació juvenil i el gènere, el emprendedurismo, el comerç local, la integració i la innovació.

Una vegada més,  les persones joves de l’Eliana podran assistir de manera presencial (l’aforament és limitat pel que és imprescindible la inscripció) i els veïns i veïnes de fora de l’Eliana podran seguir les jornades en streaming.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia