El perfil de Xarxes Socials conegut com a Bétera Enfurecida tornat a posar-se a la disposició de les veínes i veïns del municipi.

Cal recordar que fa uns mesos va tornar a posar en marxa una iniciativa totalment voluntària per tirar una mà a aquelles persones que estan malaltes, confinades o que són majors i no poden eixir de casa. La finalitat d’aquesta acció era ajudar-los a fer la compra o fer-los entrega de medicaments, entre altres necessitats.

Aquesta iniciativa ja es va dur a terme durant el mes de març i abril, ja que “la situació és la que és i pensem que es la forma que tenim per poder ajudar”, van explicar des de Bétera Enfurecida.

Posteriorment, en el mes de gener, van tornar a fer encàrrecs a les veïnes i veïns. A més a més, molta gent es sumava i també s’oferia a col·laborar.

Ara, amb la posada en marxa de la vacunació, moltes veïnes i veïns es tenen que desplaçar a altres municipis com Paterna o Llíria, encara que Bétera va anunciar fa uns dies que Casa Nebot també s’ha ficat a la disposició de Generalitat per a dur a terme aquesta acció.

No obstant, mentre s’habilita alguna instal·lació del nostre poble, Bétera Enfurecida s’ha oferit a ajudar a aquells veins que han d’anar a Paterna i/o Lliria a vacunar-se i no tenen transport. Així, han demanat que els ho comuniquen i intentarem ajudar-los. A més, s’han dirigit a tots/es aquells/es veïns/es que puguen ajudar a fer-ho.

Qui necessite aquesta ajuda ha de posar-se en contacte amb ells per privat, a través de les seues diferents Xarxes Socials: FacebookTwitter i Instagram.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia