Aquest passat dissabte, 24 d’abril, l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir la representació de ‘Un po’ di Fellini‘, un espectacle entorn del cineasta italià Federico Fellini, del quintet Spanish Brass amb Maite Gil.

Aquest concert, dirigit al públic familiar, ens transporta a través dels records de Giullietta Masina, esposa i musa del cineasta italià, on es recreen alguns dels moments més característics de la seua cinematografia. Un espectacle pedagògic entorn de la música de les pel·lícules de Federico Fellini, on s’uneixen música, teatre i filmoteca.

Amb 30 anys de trajectòria en el món de la música de cambra, Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. La formació ha rebut nombrosos premis durant la seua carrera, entre els quals destaquen els dos Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019 atorgats per l’Institut Valencià de Cultura.

A continuació, oferirem una fotogaleria de l’acte. Demà, compartirem un vídeo també d’aquest espectacle.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia