Jose Garver, un jove veí de Bétera, va presentar el seu nou videoclip “Excesos” el passat dissabte, 24 d’abril. Realitzat pel seu amic Juan Llobell i amb la  direcció musical d’Edu Nogués, aquesta presentació va tindre lloc a la Casa de Cultura, on es van donar cita representants de la corporació municipal, amics i família d’aquest cantautor.

Tal i com va explicar ell, aquest projecte va començar a agafar forma a principis de la pandèmia.

Acompanyat de la seua guitarra va decidir embarcar-se en solitari, arribant així a l’enregistrament del seu primer single “Encara que et pese” el qual va veure la llum per primera vegada el dia 16 de Gener del 2021. Aquest primer single i “Excesos” es poden escoltar a Spotify, Tik Tok o Amazon, buscant el nom de Jose Garver.

A continuació, compartim un vídeo de la presentació del seu nou videoclip:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia