El pròxim dissabte, 1 de maig, tindrà lloc el XVII Triatló de Bétera campionat autonòmic relleus mixtes i I jornada de la Lliga de Clubs Caixa Popular.

A més, serà la fase autonòmica en categoria cadets i infantils dels Jocs Escolars.

Durant la jornada es practicarà natació en aigua dolça, circuit a bici per camps de tarongers i cursa a peu per la pinada. Aquest esdeveniment esportiu es desenvoluparà en un marc incomparable perquè els participants puguen gaudir d’aquesta prova.

Aquesta competició està organitzada pel CEA Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, especialment de la Regidoria d’Esports. Així mateix, per a fer-la possible de la millor manera, també compta amb un bon nombre de patrocinadors.

Ja van 17 anys els que es va celebrant aquesta iniciativa. Per aquest motiu, s’ha convertit en un referent dels triatlons esprint. Es tracta d’una experiència única, carregada d’emocions i sorpreses que no cal perdre’s. En definitiva, una cita ineludible per als joves.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia