A primeríssimes hores del matí, l’equip de Bétera.com s’assabentava de la trista notícia de què el nostre veí i amic Pepe Sandiego ens havia deixat feia unes hores.

Des d’ací, volem donar-li força a tota la seua família i persones properes a ell, així com el nostre més sentit condol.
Com la gran majoria de la població de Bétera sap, Pepe va ser, és i serà un gran referent per al Món de l’esport del nostre municipi, especialment del Tenis i Pàdel. Al voltant de la dècada dels anys 80/90 del segle XX va començar la seua gran trajectòria, ensenyant tot el que ell sabia sobre aquestes disciplines esportives i contagiant de la seua alegria i positivisme a diverses generacions. I és que és difícil no imaginar-se a Pepe, a banda d’amb una raqueta amb la mà, amb un gran somriure al rostre.

A més, cal mencionar de manera simpàtica, la seua faceta de showman i grans dots al micròfon, sent un gran apassionat de la música de Bruno Lomas. De segur que alguns encara recorden aquells grans moments que ens va oferir, en més d’una ocasió, dalt l’escenari de les Festes d’Agost de Bétera cantant grans temes del rock dels anys 60 i 70 del segle XX i fent riure a tots els allí presents dient aquella frase mítica seua: “I ma mare està en casa”.

Per tot allò que representava Pepe, el passat 1 de març el Ple municipal de Bétera va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics de la corporació municipal (PP, Ciutadans, Mas Camarena-Torre en Conill, Compromís, PSPV-PSPV i Vox) col·locar una placa commemorativa amb el nom de Pepe Sandiego en les pistes de Pàdel i Tenis del Poliesportiu Municipal de Bétera.

Els diferents portaveus van destacar tot el treball esportiu que durant dècades ha realitzat fomentant el tenis al nostre municipi.

Aquesta petició d’Alberto Barona Rodríguez, entrenador de Tenis de l’escola de Serra, va fer-se realitat el passat dissabte 17 d’abril, quan el Consistori de Bétera feia un xicotet acte per al descobriment de la mencionada placa commemorativa amb la presència dels seus fills a les citades pistes de Pàdel i Tenis del Poliesportiu.

D’aquesta manera, Pepe sempre quedarà en el record de les veïnes i veïns de Bétera i les futures generacions, quan passen per aquesta zona del poliesportiu, podran conéixer qui era Pepe Sandiego i el que va representar per a la nostra localitat.

Fins a sempre Pepe!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia