Inici de campaya de recollida de signes

La comunitat educativa s’enfronta a un curs complicat i ple d’incerteses. Se’ns ha dit que les aules són segures i que el risc de contagi és mínim, però l’evidència científica posa de manifest que el coronavirus SARS-CoV-2 es transmet per aerosols, per tant, sense una correcta ventilació en un espai tancat (en aquest cas les aules), el risc de contagi a la resta
de companys en el cas que hi haja un alumne positiu (probablement asimptomàtic) és enorme. Exigim mesures reals per a erradicar el virus de les aules i obtindre lliure elecció educativa per al pròxim curs escolar. L’evidència científica ha de marcar les mesures a prendre, quan s’exigeix des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport presencialitat obligatòria.

Per això, des de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana proposem 20 Mesures reals i efectives de seguretat a les aules i iniciem una campanya de recollida de signatures dirigint la petició al Conseller Vicent Marzá com a màxim responsable.

Nota de la Plataforma Libre Elección Educativa Comunidad Valenciana.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia