L’Associació Slackline València i el col·lectiu Nacidos de la tierra va a realitzar els pròxims 8 i 15 de maig un taller gratuït de Slackline al parc del Junqueral.

Aquesta activitat s’emmarca dins el Projecte Anual de Cultura Urbana 2021, posat en marxa per l’àrea de Joventut municipal de Bétera.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al pròxim divendres 7 de maig. No obstant, es recomanable no esperar fins a l’última hora, ja que les places són limitades.

Les inscripcions es poden dur a terme fent una captura del codi QR del cartell o visitant la pàgina de nacidosdelatierra.com/Betera2021: clic ací.

Qui desitge obtindre més informació també pot enviar un correu a joventut@betera.es o cridar al telèfon: 647 380 310.

Nacidos de la Tierra” és un grup format per Kasú (Lima/Perú), Meser (València/Espanya) i El Expecialista (Córdoba/España).

Va iniciar la seua carrera en 2006, quan Kasú, Meser i Malakai (productor i Dj britànic) es van unir per a la realització d’un primer treball en comú. Aquesta mescla d’orígens i estils individuals, que cadascun portava amb si, els va portar a formalitzar l’agrupació amb un nom que havia de transmetre la seua filosofia i la peculiaritat que cada integrant procedisca d’un lloc diferent del planeta, d’ací el nom de “Nacidos de la Tierra“.

D’altra banda, l’Associació Slackline València pretén fomentar l’esport Slackline en totes les seues modalitats.

El slackline és un esport d’equilibri en el qual s’usa una cinta que s’enganxa entre dos punts d’ancoratge, generalment arbres, i es tiba. A diferència del funambulisme, en el qual es camina sobre un cable metàl·lic totalment tibant o de la cinta fluixa en el qual s’usa una corda, en el slackline es camina sobre una cinta plana de niló o polièster. En la cinta slackline no s’usa cap eina per a ajudar-se a mantindre l’equilibri, tal com vares o altres mitjans.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia