Si ahir vam anunciar que als Premis de la Música Independent (MIN) es presenta com a candidat el músic natural de Bétera, Rafa M. Guillén amb l’àlbum de jazz, “Shining Forever” del projecte “Rafa M.Guillén & The Jazzwalkers“, hui parlem d’una altra formació també de Bétera que és candidata am la categoria d’artista emergent. Parlem de “Wisemen Project”, format per Roberto Catalán i Reina i Paco Cassany i Sandiego.

Perquè “Wisemen Project” també queden semifinalistes dels Premis MIN, els veïns i veïnes del municipi poden votar.

Per a poder votar-los tan sols heu de punxar en l’apartat login (accés) de la pàgina: https://www.premiosmin.com/inicio, registrar-vos amb el vostre correu i una clau fàcil, buscar en millor artista emergent a “Wisemen Project“, donar-li a la pestanya lateral esquerra superior de la foto i baixar fins on diu VOTAR. Una vegada ací, la votació ja quedarà plasmada. Tot el procés porta menys de 2 minuts.

D’aquest apartat ja no es podrà votar a ningú més, però es podrà votar a altres quatre d’altres categories.

Sobre Wisemen Project

Wisemen Project” és una parella de djs i productors valencians amb un prometedor futur que es desemboliquen en qualsevol estil derivat de la música electrònica: indie, electropop, synthpop, rock electrònic o fins i tot techno. En les seues produccions pots escoltar guitarres, bombos contundents, sintes esquinçadors… Van enlairar en 2016 com a productors traient el seu primer single, ‘Ride’, seguit per ‘The Kids In The Dark’ (setembre 2018). En 2019 van editar ‘Tonight’ i ‘¿Dónde Está Mi tabaco, Tabaquera?’, un divertidíssim tema en el qual el duo sampleja un tema original colombià. A l’octubre de 2020,  “Wisemen Project” llancen el seu primer EP, ‘Kingdom’, reflex de la seua identitat sonora, de la seua personalitat i forjat amb els sons de les arrels musicals a les quals tan fidels són.

Des d’ací, els desitgem també molta sort.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia